Tillverkat i Sverige sedan 1981

Designa dina skidor

Ja! Du har den unika chansen att skapa din egen design på dina favorit  Extrem Skidmodell! Hur funkar detta? Det beror på om du kan hantera Adobe Illustrator eller inte.

1. Har du dobe Illustrator och kan programvaran, skickar vi dig designfilen för din modell och längd med en designmanual. När du väl designat din skida, skickar du tillbaka filen till oss som granskar en sista gång innan de skickas för utskrift.

2. Om inte, så kan vi hjälpa dig genom hela design processen. kontakta oss via mail eller telefon och förklara din vision med designen. Därefter tar vi tillsammans fram din design med val av färg, bilder, grafiska element och text.

 

Köpet

Minsta kvantitet av egendesignade skidor är 24 par per modell och längd.

På grund av vår generella produktionslanering och produktionssäsong, så har vi ej någon fast leveranstid för egendesignade skidor. Kontakta därför oss för beräknad leveranstid av custom skidor. 

När du väl genomför köpet, beställer vi designen på översidan från vår leverantör i Österrike och bygger dina unika skidor från grunden för hand på Åre Skidfabrik.

För pris och frågor gällande designprocessen, var god kontakta oss på: info[@]areskidfabrik.se // +46-647-32204 (Fabrik) // +46-70-6276033 (Stefan Cederberg direkt)

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen