Tillverkat i Sverige sedan 1981

2020 - DI GASELL

Åre Skidfabrik rör sig snabbt och har nominerats som DI Gasell. Dagens Industri (DI) är det största bolags magasinet i Skandinavien och utser de snabbast växande företagen i Sverige till Gasell företag. Mindre än 1% av Sveriges aktiebolag kan möta kraven för att nomineras till DI Gasell.

För att kunna kvalificera som Gasell år 2020 måste bolaget dubblat sin försäljning under perioden 2016-2019. Den totala omsättningen måste dessutom vara över 100 % under samma tidsspann. Vår DI Gasell nominering har varit möjlig tack vare den kontinuerliga tillväxten hos Extrem Skis och de andra fantastiska skidmärkena som produceras på Åre Skidfabrik.

 

 

Årets Företagare - 2020

Vi är stolta över att ha vunnit ”Årets Företagare i Jämtland-Härjedalen 2020″ av den svenska organisationen Företagarna. Detta gjorde Åre Skidfabrik till en av tjugiotvå finalister i den nationella finalen som gick av stapeln under hösten 2021. Motiveringen för Åre Skidfabrik var följande:

"Uppfinnarverkstaden som startade i föräldrarnas garage i Östersund för 40 år sedan är idag Skandinaviens enda alpina skidfabrik med en av de modernaste skidproduktionslinorna i Europa. Grundarna Stefan Cederberg och Patrik Söderlund jobbar oförtrutet vidare, nu med Carl Geijer vid sin sida. Med den nya utbyggnaden av fabriken tillsammans med investeringar i ny maskinpark visar de

tre företagarna tydligt att skidbyggandet i Åre kommer fortsätta under lång tid framöver. Strävan att göra en så klimatsmart skidproduktion det bara går samt initiativet att engagera potentiella kunder i utvecklingsarbetet är två exempel på att passionen som spirade i föräldrarnas garage även finns i dagens moderna fabrik."

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen